Home Stirile zileiAnunturi gratuite Vatra DorneiLasa un mesaj in Cartea de OaspetiDate de contact Casa BOGADI
 
 
Pensiuni Vatra DorneiCazare Vatra Dornei
Pensiuni BucovinaPensiune Vatra Dornei
Detalii despre Pensiunea Casa BogadiImagini Casa Bogadi si Vatra DorneiLocalizare Casa Bogadi si staiunea Vatra DorneiVatra Dornei - Obiective turistice, Modalitati de distractieVatra Dornei - Detalii despre statiune

  MODALITATI DE ACCES LA CASA BOGADI DIN VATRA DORNEI

  Harta Vatra Dornei

Harta Vatra Dornei

  Harta Vatra Dornei

Harta Vatra Dornei

  Harta Romaniei

Harta Romania

  Harta Jud. Suceava

Harta Jud. Suceava

  Drumuri Rutiere

Drumuri Rutiere Romania

  Mersul Trenurilor

Mersul Trenurilor CFR

  Spre Centru

Vatra Dornei

  Spre Valea Bistritei

Casa Bogadi

Pensiunea Casa BOGADI se afla situata in sud-estul municipiului Vatra Dornei, pe strada Unirii nr. 162, la aproximativ 1,5 - 2 km de centrul statiunii (20 - 30 min de mers pe jos).

Daca sositi cu masina dinspre Suceava sau Bistrita trebuie sa urmariti indicatoarele care arata directia spre Piatra Neamt, iar daca sositi de pe Valea Bistritei urmariti indicatoarele spre centru.                                                                                                                              
Vezi Harta

Vizualizați Casa Bogadi - Vatra Dornei pe o hartă mai mare

  Doriti sa faceti o schimbare de aer, si v-ati plictisit de atmosfera incarcata din marile orase? Va oferim solutia pentru aceste probleme: Datorita faptului ca pensiunea nu este situata chiar in centrul statiunii, locatia este foarte linistita si este inconjurata de mult spatiu verde, respectiv de multa zapada, in anotimpul rece putandu-se practica sporturile de iarna chiar in vecinatatea casei. Va asteptam la Vatra Dornei sa serviti o "portie de sanatate" si sa respirati o "gura de aer" proaspat de munte.

  In cele ce urmeaza va vom da cateva detalii despre cum puteti ajunge la Casa BOGADI, respectiv la Vatra Dornei, indiferent cu ce mijloc de transport alegeti sa faceti deplasarea. Va sugeram sa folositi si linkurile din partea stanga a paginii.


  Vatra Dornei este situata la:

· 105 km departare de Suceava (aproximativ 2 ore cu masina si 3 ore cu trenul)
· 40 km de Câmpulung Moldovenesc (aproximativ 40 minute cu masina si 1 ora cu trenul)
· 85 km de Bistrita (aproximativ 1 ½ ore cu masina si 2-3 ore cu trenul)
· 165 km de Piatra Neamt (aproximativ 3 ore cu masina)
· 560 km de Bucuresti (aproximativ 8 ore cu masina si 9½ ore cu trenul                                
                                                         Vezi Harta

  Puteti ajunge in Vatra Dornei:

· din Transilvania peste Pasul Tihuta
· din Maramures peste Pasul Prislop
· din Moldova peste Pasul Mestecanis

· pe Valea Bistritei pe soseaua care leaga Piatra Neamt de Vatra Dornei                                                                          
Vezi Harta

  Daca veniti cu masina personala, puteti calcula distanta dintre orasul din care doriti sa plecati si Vatra Dornei folosind linkul din stanga sau de mai jos. Sunt incluse autostrazi, sosele nationale si internationale, drumuri modernizate, pasuri, puncte de frontiera si vamale, harti orientative:     Click aici

  Daca va hotarati sa ajungeti la Vatra Dornei cu trenul, va informam ca sunt mai multe garnituri importante de tren care trec prin Vatra Dornei.

De exemplu pentru turistii din Bucuresti care vor sa ajunga la Vatra Dornei cu trenul exista o legatura directa, respectiv acceleratul 1653/1654, care pleaca la ora 21:00 din Gara de Nord si ajunge in jur de ora 07:00. Principalele localitati prin care acest tren trece sunt:

(21:00) Bucuresti - Ploiesti - Mizil - Buzau - Adjud - Marasesti - Focsani - Bacau - Roman - Pascani - Suceava - Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Vatra Dornei (06:52)

Alte garnituri de tren importante care traverseaza Vatra Dornei sunt acceleratele Galati - Oradea  si Iasi - Timisoara. Mai nou pe ruta Iasi - Vatra Dornei si retur s-a introdus un tren "Sageata Albastra" care va circula doar sezonier.

Pentru a afla mai multe informatii despre trenurile care ajung la Vatra Dornei, folositi linkul din stanga sau de mai jos si veti afla tot ce va intereseaza (ore de plecare/sosire, preturile biletelor etc.).    
Click aici

  Pentru persoanele mai "pretentioase" si cu mai multe posibilitati financiare, care doresc sa ajunga la Vatra Dornei pe "calea aerului", momentan cel mai apropiat aeroport se afla la Suceava, respectiv Salcea, urmand ca in urmatorii ani sa fie amenajat mini aeroportul de la Floreni, la 5 km de Vatra Dornei. Pana atunci ... alegeti orice alta modalitate de transport.

Orice mijloc de transport veti alege, gasiti drumul cel mai scurt, pentru a putea ajunge cat mai repede in "Tara Dornelor",  la Casa BOGADI, locul unde veti petrece o vacanta cu adevarat deosebita.
va asteptam Sa ne contactati cat mai repede !

Rezervari Vatra Dornei - Suceava - Bucovina

dornisoara, raul dorna, raul bistrita, raul neagra, ortoaia, muntii dornei, muntii bistritei, chiril, zugreni, ceahlau, argestru, obcinele bucovinei, arinu, rodnei
dracula, voronet, panaci, poiana negri, poiana stampei, saru dornei, neagra sarului, toplita, dorna arini, iacobeni, giumalau, carlibaba, ciocanesti, tihuta
muntii rarau, pietrele doamnei, cabana rarau, cabana calimani, rezervatia 12 apostoli, obcinele bucovinei, transport vatra dornei, trasee muntii dornei
Director siteuri. Site monitorizat de www.Netul.ro Smarty Web Director - istet si util www.regele.ro

Copyright © 2006 - 2011 Casa BOGADI - Vatra Dornei.
Pentru orice intrebari sau sugestii in legatura cu acest site trimiteti mail  sau sunati la 0723 209 623. Webmaster Adrian Tarca